2014. április 27., vasárnap

REGGELI - FÜRJTOJÁS ARTICSÓKÁVAL ÉS KAPORRAL


A fürjtojásnak annyi jótékony hatásáról olvastam, hogy mindet le sem tudom írni, mert könyv mennyiségben lehetne dícsérni. De azért pár infó mégis: 

A fürjtojás fogyasztásával nagy mennyiségű természetes vitaminok, ásványi anyagok és esszenciális aminosavak jutnak a szervezetbe. Energianövelő hatása miatt a sebészeti beavatkozások és a rákkezelések természetes gyógymód kiegészítője. Megelőzi a vérszegénységet. Helyreállítja a vérképletet. Jótékonyan hat a pajzsmirigy működésére. Méregtelenítő hatása miatt a máj és a vese megbetegedéseit gyógyítja. Az anyagcserezavarok megszüntetésével hatékony kezelésnek bizonyul kóros elhízás esetén. Késlelteti a szervek öregedési folyamatát még idősebb korban is. Enyhíti az asztma és a szénanátha tüneteit, illetve rendszeres fogyasztása megszünteti az asztmát és a szénanáthát. Folyamatos fogyasztása nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá tesz, ezzel növelve a stressztűrő képességet. Az idegrendszer normális működésének helyreállításával nő a fizikai és szellemi teljesítőképesség, normalizálódik a szervezet alvásigénye, jelentős mértékben javul az alvásminőség, megszűnik az álmatlanság. Csökken, és rendszeres fogyasztással megszűnik a frontérzékenység. Pozitívan hat a migrénes problémákra, a rohamok ritkábban fordulnak elő, és gyengébb lefolyásúak lesznek. És így tovább.. :)

Elkészítés:

Olajban kapható, savanykás articsókát tégy egy serpenyőbe, pirítsd meg minden oldalon. Üss bele fürjtojást, szórd meg kaporral, sóval és mosolyogj! ;-)

Szép vasárnap reggelt!

;-) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése