2014. április 27., vasárnap

A FÜRJTOJÁS

A fürjtojásnak annyi jótékony hatásáról olvastam, hogy mindet le sem tudom írni, mert könyv mennyiségben lehetne dícsérni. De azért pár infó mégis: 

A fürjtojás fogyasztásával nagy mennyiségű természetes vitaminok, ásványi anyagok és esszenciális aminosavak jutnak a szervezetbe. Energianövelő hatása miatt a sebészeti beavatkozások és a rákkezelések természetes gyógymód kiegészítője. Megelőzi a vérszegénységet. Helyreállítja a vérképletet. Jótékonyan hat a pajzsmirigy működésére. Méregtelenítő hatása miatt a máj és a vese megbetegedéseit gyógyítja. Az anyagcserezavarok megszüntetésével hatékony kezelésnek bizonyul kóros elhízás esetén. Késlelteti a szervek öregedési folyamatát még idősebb korban is. Enyhíti az asztma és a szénanátha tüneteit, illetve rendszeres fogyasztása megszünteti az asztmát és a szénanáthát. Folyamatos fogyasztása nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá tesz, ezzel növelve a stressztűrő képességet. Az idegrendszer normális működésének helyreállításával nő a fizikai és szellemi teljesítőképesség, normalizálódik a szervezet alvásigénye, jelentős mértékben javul az alvásminőség, megszűnik az álmatlanság. Csökken, és rendszeres fogyasztással megszűnik a frontérzékenység. Pozitívan hat a migrénes problémákra, a rohamok ritkábban fordulnak elő, és gyengébb lefolyásúak lesznek. És így tovább.. :)



All rights reserved (c) 2014

Készítettem egy finom reggelit articsókából és fürjtojásból, kaporral fűszerezve. Itt olvashatsz róla:


Jó étvágyat!

-KcZ-

1 megjegyzés:

  1. Kedves webmester,

    Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.osszesrecept.hu ahol a felhasználók válogathatnak több mint 130 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

    Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    Tünde
    info@osszesrecept.hu

    VálaszTörlés