2013. január 17., csütörtök

KOCKACZUKOR ÉS A FEKETE-ERDŐ


Már csak hármat kell aludni, és én a Fekete-erdő legmagasabb pontján landolok. Pötty és Marci lesznek a vendéglátóim, és már alig várom, hogy megölelgethessem őket! Ti is érzitek azt néha, hogy nem is pihentétek ki magatokat, ha csak otthon voltatok pár napot, és ti is úgy érzitek, hogy az igazi feltöltődést abból kapjátok, ha kiszakadtok kicsit a környezetetekből? Új ingerek, új arcok, új illatok, egy másik kultúra..

No.. ha már a németek és az étkezési szokásaik..

A Fekete-erdő tetején élő emberek legtipikusabb ételei a sonkák, a cseresznye tortáik, és az egytálételeik. Már csak a lenti képekre pillantva is hízik az ember azonnal öt kilót.. minden nehéz, zsíros, és olyan finoooom.. :)) Ennek az ínycsiklandó külsőnek az ellenére, én nagyon kemény leszek és visszafogom magam. Viszont, hogy ne vonjam meg magamtól a finomságokat a pihenés alatt, Pöttyöm és én csudiklassz recepteket válogattunk ki, és készítünk majd el magunknak, és Nektek!

Mielőtt publikálom a finomságokat, Marcival majd lecsekkoltatjuk.. mert ha egy férfinek is felcsillan a kajától a szeme, akkor az tényleg jó! ;-)

Tschüss! Wir sehen uns wieder in Deutschland!

-KcZ-



Fotók forrása: Internet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése